انواع متریال ساختمان

انواع متریال نمای ساختمان 

امروزه وجود انواع متریال نمای ساختمان موجب شده که ساختمان ها و ویلاها از تنوع و زیبایی بالایی برخوردار باشند. متریالی مانند چوب , سیمان , آجر , سنگ و بسیاری مصالح دیگر برای ساخت نما مورد استفاده قرار می گیرند. مورد مهمی که علاوه بر زیبایی باید در انتخاب آن ها مورد توجه قرار داد استحکام و دوام آن ها در برابر عوامل محیطی و اقلیمی است. در این مقاله به انواع متریال نمای ساختمان اشاره خواهیم کرد.

 

 

انواع متریال نمای ساختمان کدامند؟ 

انواع متریال نمای ساختمان را با هم بررسی می کنیم. هر کدام از این متریال کاربردهای متفاوتی دارند و به هیچ عنوان نمی توان از تمام آن ها در تمام منازل و مجتمع های تجاری و مسکونی استفاده کرد.

مطلب مرتبط:

 

متریال شیشه 

متریال شیشه در ساختمان هایی مورد استفاده قرار می گیرد که مشرف نداشته باشند و یا اگر مشرفی وجود دارد مشکلی با آن نباشد مانند ساختمان های اداری و تجاری. ساختمان هایی که با نمای شیشه ای ساخته می شوند جذابیتی بی اندازه دارند به نحوی که چشم ها را به خود خیره خواهد کرد. شیشه برای قرار گرفتن در نما نیاز به یک چارچوب دارد. در دو حالت از متریال شیشه در نما استفاده می شود.

حالت اول زمانی که است که شما قصد دارید از شیشه در برخی از نقاط نما استفاده کنید و حالت دوم زمانی است که شما قصد دارید سرتاسر نما را از شیشه بپوشانید.

اگر حالت دوم مد نظر شماست و می خواهید از این متریال در سطحی وسیع استفاده کنید باید نکات مهمی را در نظر بگیرید. مواردی مانند مقاوم بودن شیشه در برابر ضربه و شکستگی , جلوگیری از اشعه های مضر خورشید و عایق بودن در برابر سرما , گرما , سر و صدا , گرد و خاک و … در انتخاب این متریال بسیار حائز اهمیت هستند.

انواع متریال نمای ساختمان

متریال بایرامیکس

ترکیه یکی از کشورهای خلاق در نمای ساختمان به شمار می آید. یکی از انواع متریال نمای ساختمان که حاصل خلاقیت یکی از شرکت های ترک زبان در ترکیه است ” بایرامیکس ” نام دارد. برای ساخت این متریال دانه ها مرمر و سرامیک را در چسب های مصنوعی و طبیعی ترکیب می کنند و بعد از اینکه چسب ها خشک شد آن ها در ابعاد مورد نظر برش داده و سپس نصب می کنند.

اغلب چسب هایی که برای ساخت این متریال استفاده می شود از نوع مصنوعی است و ویژگی های آن تنوع رنگی بالا و سهولت در نصب می باشد.

انواع متریال نمای ساختمان

متریال سیمان سفید 

متریال سیمان سفید که یکی دیگر از انواع متریال نمای ساختمان محسوب می شود امروزه جایگاه خود را در بین طراحان و معماران باز کرده است. سیمان سفید امروزه جزو متریال مدرن محسوب می شود و اگر ساختمان هایی را با نمای سیمان سفیده دیده باشید بدون شک آن را جزو زیباترین نماها خواهید خواند.

نما کردن ساختمان با سیمان سفید سرعت کار را به میزان چشم گیری افزایش می دهد و همچنین هزینه آن نیز بسیار مقرون به صرفه است. اما اگر تمیز ماندن نما برای شما بسیار مهم است باید بدانید که اگر ساختمان تان را با این متریال نما کنید زود به زود شاهد کثیف شدن آن خواهید بود.

انواع متریال نمای ساختمان

متریال فایبر سمنت 

اگر تمایل دارید که از نمای سیمانی استفاده کنید اما نگران کثیف شدن و یا میزان مقاومت آن هستید به شما پیشنهاد می کنیم از متریال فایبر سمنت استفاده کنید. در این نوع از نما پنل های سیمانی ساخته می شوند که دارای فیبر هستند. مقاوم آن ها به مراتب بیش تر از سیمان و یا چوب است و علاوه بر زیبایی چشم گیر دارای ویژگی هایی از جمله ضد حریق بودن , ضد خوردگی و …. نیز هست.

ساختن پنل ها و سپس نصب آن ها بر روی نما موجب افزایش سرعت کار خواهد شد.

انواع متریال نمای ساختمان

متریال استیل گالوانیزه 

گالوانیزه کردن فلزات در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. در گالوانیزه کردن روکشی از جنس روی بر روی فلز قرار می گیرد که مقاومت آن را در برابر زنگ زدگی , پوسیدگی , خوردگی و بسیاری از عوامل محیطی افزایش می دهد.

استیل گالوانیزه نیز یکی دیگر از فلزاتی است که امروزه با استقبال زیادی روبرو شده است. البته این استقبال در کشورهای اروپایی بیشتر به چشم می خورد و آن را با عناصر دیگری مانند سنگ , آجر , چوب و متریال دیگر ترکیب می کنند.

نمای ساخته شده با استیل گالوانیزه را می توان یک نمای مدرن و شیک محسوب کرد و نصب آن در قالب یک ورق موجب سهولت استفاده از آن شده است.

انواع متریال نمای ساختمان

متریال کامپوزیتی 

اگر به دنبال تنوع در رنگ و سرعت کار هستید پیشنهاد ما به شما استفاده از کامپوزیت است. کامپوزیت که در بسیاری از نماها به خصوص مجتمع های اداری و تجاری دیده می شود به صورت ورق های فلزی است که می تواند زیبایی و جذابیت ساختمان را افزایش دهد.

ورق های کامپوزیتی علاوه بر مزایایی که دارند دارای معایبی نیز هستند. از آن جایی که این ورق های از جنس فلز اند بر اثر ضربه دچار تغییر فرم و شکل می شوند و باید اقدام به ترمیم آن ها کرد.

مورد دیگری که جزو معایب آن محسوب می شود ضد حریق نبودن آن است. به همین دلیل در ساختمان هایی که به عنوان ساختمان اداری و رفاهی شناخته می شود و تردد زیاد است بهتر است به دلایل ایمی از این متریال استفاده نشود.

انواع متریال نمای ساختمان

از خدمات شرکت اوج یاران

 

متریال ترموود

و اما آخرین متریال از انواع متریال نمای ساختمان که قصد داریم به شما معرفی کنیم جزو زیباترین متریال به شمار می رود که طرفداران بسیار زیادی دارد. چوب ترموود که از آن به عنوان چوب نیم سوز نیز یاد می شود چوبی فرآوری شده است که تمام عوامل منفی از آن حذف شده و دارای مقاومت بالا و زیبایی بی نظیر است.

مقاومت این متریال در برابر موریانه , جذب رطوبت , پوسیدگی و …. بسیار زیاد است. مناسب ترین گزینه برای انجام این نما ویلا ها هستند. علاوه بر تمام مزایای چوب ترموود می توان به قیمت بسیار بالای آن اشاره کرد.

2 نظرات

  • خیلی ممنون از اطلاعات خوبتون. لطفا بفرمایید که هرکدام از این نما ها و متریالشان نیاز به پیچ و رولپلاک دارند

    • سلام وقتتون بخیر علت اصلی پیچ و روپلاک کردن نما در حقیقت جلوگیری از آسیب هاو خسارات جانی و مالی می باشد برای تعیین این مسئله که آیا این نیاز برای همه ساختمان ها هست و یا خیر می توانید جهت دریافت اطلاعات تخصصی در زمینه پیچ و رولپلاک نما می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *